Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Eylül 2017 - 16:48 Yorum: 0

Akıllara durgunluk getiren motosiklet yolculuğu

Tekirdağ'da bir vatandaşın motosikletle yolculuğu görenleri hayrete düşürdü.

Akıllara durgunluk getiren motosiklet yolculuğu

Tekirdağ'da bir vatandaşın motosikletle yolculuğu görenleri hayrete düşürdü. Hiçbir tehlikeye aldırış etmeden bir eliyle motosiklet sürdü diğer eliyle ise cam ve kapı çerçevelerini taşıdı.

Olay, Tekirdağ'ın merkez ilçesi Süleymanpaşa'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hükümet Caddesi üzerinde motosiklet üzerinde cam ve kapı çerçevesi taşıyan bir sürücünün trafikteki o anları pes dedirtti. Vatandaşları hayrete düşüren görüntülerde sürücü hiçbir tehlikeye aldırış etmeden hem motosikleti sürüyor hem de kapı ve cam çerçevelerini taşıyor. Diğer sürücülerin uyarısını dikkate almayan motosiklet sürücüsü, tehlikeli ve hayrete düşüren yolculuğuna devam ederek belli bir süre sonra gözlerden kayboldu. Motosiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu ise diğer sürücüler tarafından fotoğraflandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber