Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Ekim 2016 - 12:28 Yorum: 0

Akın’dan SMMMO’ya hayırlı olsun ziyareti

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın ve yönetimi Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanlığına...

Akın’dan SMMMO’ya hayırlı olsun ziyareti

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın ve yönetimi Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanlığına seçilen Nuh Boyraz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette ilk olarak söz alan Birlik Başkanı İhsan Akın, Nuh Boyraz ve yeni yönetimine başarılar dileyerek "Başkanımız geçmişte de gerek siyasi çalışmalarında olsun gerekse sektörel alanda önemli çalışmalara imza atmıştır. Bizim burada ki asıl ziyaretimiz amacı, bütün kurum ve kuruluşlar ile ortak istişare içerisinde olmaktır" diye konuştu.

Birlik olarak Malatya'daki sivil toplum kuruluşları ile sektörün ve kentin önemli sorunlarını ortak akıl ile çözüme kavuşturmak istediklerini kaydeden Akın, "Bugünde birlik olarak SMMMO Yönetimine hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak hem de yapılacak olan projelerde işbirliği içerisinde olacağımı aktarmak için geldik" dedi.

SMMMO Başkanı Nuh Boyraz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Başkanımızı ve birlik çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Yaylada yetiştiricilerin yanında olduğunu ve onların sorunlarını her ortamda dile getirdiğini görüyoruz. Bizlerde SMMMO olarak kentteki diğer sivil toplum kuruluşları ile ortak istişare içerisinde olarak sorunların çözümüne katkı sunacağımızı belirmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Akın’dan SMMMO’ya hayırlı olsun ziyareti

Akın’dan SMMMO’ya hayırlı olsun ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber