Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 12:48 Yorum: 0

AKM’de “Şanlı millet şanlı direniş” konulu konferans yapılacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri 7 Ekim Cuma günü, AKM'de gerçekleştirilecek "Şanlı Millet Şanlı Direniş" konulu konferans...

AKM’de “Şanlı millet şanlı direniş” konulu konferans yapılacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri 7 Ekim Cuma günü, AKM'de gerçekleştirilecek "Şanlı Millet Şanlı Direniş" konulu konferans ile başlayacak. Saat 19.00'da başlayacak programa Prof. Dr. Atilla Yayla, Prof. Dr. Hamza Al ve Doç. Dr. Ömer Karaoğlu konuşmacı olarak katılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen kültür sanat etkinliklerinde yeni sezon başlıyor. Panellerden konferanslara, tiyatro buluşmalarından konserlere kadar birçok programı kültür sanat dostlarının beğenisine sunan etkinlik takvimi kapsamında 7 Ekim Cuma günü "Şanlı Millet Şanlı Direniş" konulu konferans gerçekleştirilecek. AKM'de düzenlenecek programa Prof. Dr. Atilla Yayla, Prof Dr. Hamza Al ve Doç. Dr. Ömer Karaoğlu konuşmacı olarak katılacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ekim Kültür Sanat Etkinliklerinin ilk programı olan "Şanlı Millet Şanlı Direniş" konulu konferansa tüm kültür sanat dostları davetlidir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber