Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 11:38 Yorum: 0

AKMEK yeni öğretim sezonu açıldı

Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları (AKMEK), binlerce vatandaşa meslek ve yetenek kazandırmak için yeni öğretim sezonunu başlattı.

AKMEK yeni öğretim sezonu açıldı

Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları (AKMEK), binlerce vatandaşa meslek ve yetenek kazandırmak için yeni öğretim sezonunu başlattı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün başlattığı Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları (AKMEK), yeni eğitim yılına merhaba dedi.

Hobiden meslek eğitimlerine, enstrüman ve dil kurslarına kadar onlarca farklı seçenek sunan AKMEK'e 3 bin 710 vatandaş kayıt yaptırdı. Kurs merkezlerinde yaz aylarında yüzlerce vatandaşa kurs verilirken, verilen kısa aranın ardından eğitim kaldığı yerden devam ediyor. Ekim ayı itibarı ile başlayan kurslar, her yıl olduğu gibi farklı yaş ve meslek gruplarından binlerce kişiye sosyalleşerek meslek, dil ve hobi alanlarında eğitimler sunacak. Kepez'in farklı noktalarında her bölgeye hizmet ulaştıran kurs merkezleri, ev hanımlarına yönelik iğne oyası, ahşap boyama, makine nakışı gibi hobi amaçlı kursların yanı sıra Kur'an-ı Kerim eğitimi, İngilizce, Almanca gibi dil kursları, gitar, bağlama, keman ve ud gibi çeşitli enstrüman kursları, aşçılık ve bilgisayar eğitimi gibi çok yönlü programlar uygulanıyor.

Şube sayısı her dönem artan meslek kursları, Orhan Gazi Semt Konağı, Osman Gazi Semt Konağı, Dokuma, Göksu, Erenköy, Sakarya, Duacı, Yenidoğan, Barış ve Varsak şubelerinde 3 bin 710 yeni kursiyeri ile yeni dönemde de dolu dolu bir eğitim sunarak meslek hayatına eğitimli bireyler kazandırıp istihdama katkı sunacak.

AKMEK yeni öğretim sezonu açıldı

AKMEK yeni öğretim sezonu açıldı

AKMEK yeni öğretim sezonu açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber