Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Eylül 2016 - 14:38 Yorum: 0

AKMEK’de çocuklar için duvar boyama şenliği yapıldı

Aksaray'da birçok ailenin yaz döneminde tercih ettiği Aksaray Belediyesi bünyesinde açılan AKMEK yaz kurslarının 9 haftalık eğitimi tamamlandı.

AKMEK’de çocuklar için duvar boyama şenliği yapıldı

Aksaray'da birçok ailenin yaz döneminde tercih ettiği Aksaray Belediyesi bünyesinde açılan AKMEK yaz kurslarının 9 haftalık eğitimi tamamlandı. Çeşitli yaş gruplarında 260 öğrencinin katıldığı yaz kurslarının kapanışı da, açılışında olduğu gibi büyük bir coşku ve eğlenceye sahne oldu.

Çocukların yeteneklerini keşfetmesi, özgüven bilinci oluşması, grup içerisinde iletişimi ve ekip çalışmasını güçlendirmek için AKMEK'te 16 branşta yaz kursu açıldı. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaz kurslarına gelen çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlayacağını aktardı. Başkan Yazgı, ayrıca yaz kurslarının 9 haftalık eğitim süresinin de tamamlandığını bildirdi. Yaz kurslarında açılan branşlar arasında Çakıl Taşları, Porselen Boyama, Ebru, Kağıt Telkari, Bez Oyuncak Yapımı, Dini Değerler Eğitimi, Kağıt Rölyef, Takı Tasarım, Basit Nakış, Gençlere Yağlı Boya Resim, Kara Kalem Resim, Çocuklara Yağlı Boya Resim, Kaligrafi, Kokulu Taş ve Sabun, Step-Aerobik-Pilates-Fıtness kursları yer aldı. Yaz kurslarının kapanışı, kursa katılan çocukların Duvar Boyama Şenliği ile taçlanmış oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber