Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 23 Kasım 2017 - 16:43 Yorum: 0

AKPM Türk Heyeti Başkanı Küçükcan Danimarka’da

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Adana Milletvekili Talip Küçükcan, toplantılara katılmak ve temaslarda bulunmak...

AKPM Türk Heyeti Başkanı Küçükcan Danimarka’da

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Adana Milletvekili Talip Küçükcan, toplantılara katılmak ve temaslarda bulunmak üzere Kopenhag'a gitti.

Milletvekili Küçükcan, yaptığı açıklamada AKPM Daimi Komitesi ve Başkanlık Divanı toplantılarına katılacağını ayrıca Danimarka Türk Toplumu temsilcileri ve UETD yönetimi ile bir araya geleceklerini belirtti. Milletvekili Küçükcan, açıklamasında Danimarka'nın AKPM dönem başkanlığını devralması münasebetiyle Daimi Komite ve Başkanlık Divanı toplantılarının Danimarka Ulusal Meclisi'nde yapılacağını, Meclis Başkanı ve Kalkınma Bakanının toplantıya iştirak edeceğini, toplantı gündeminin Avrupa Konseyi ülkelerindeki gelişmelere ayrıldığını ve Ocak 2018 Genel Kurul toplantısı için hazırlıklar yapılacağını söyledi.

Talip Küçükcan ayrıca UETD Danimarka Bölge Başkanı ve yönetimi ile bir araya gelerek genel olarak Avrupa'da özel olarak da Danimarka'da yaşayan Türklerin sorunlarını masaya yatıracakları bir istişare toplantısı gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber