Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Ekim 2016 - 14:03 Yorum: 0

Akrabaların duvar örme kavgasında 18 yıl hapis

Kayseri'de hem akraba hem de komşu olan iki aile arasında ahır kısmına ortak duvar yapılması konusu yüzünden çıkan kavgada akrabasını göğsünden ve...

Akrabaların duvar örme kavgasında 18 yıl hapis

Kayseri'de hem akraba hem de komşu olan iki aile arasında ahır kısmına ortak duvar yapılması konusu yüzünden çıkan kavgada akrabasını göğsünden ve karnından bıçakla yaralayan sanığa "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan 18 yıl hapis cezası verildi.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık İ.S.(39) ve tutuksuz sanıklar S.S.(33), M.S.(45) ile eşi S.S.(43) ve avukatlar hazır bulundu.

Tutuklu sanık İ.S. mahkemede sorgu ve savunmasında pişman olduğunu belirterek, "Keşke bu olay yaşanmasaydı. Çok pişmanım. Olay sonrası bir süre firar etmemin sebebi, oğlunun beni öldürme korkusuydu, daha sonra kendim teslim oldum" dedi. Sanıklar M.S. ile S.S. ise sanıktan şikayetçi olduklarını, cezasını çekmesini istediklerini söylediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber