Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 28 Nisan 2015 - 02:19 Yorum: 0

AKSA Doğal Gaz'dan TOKİ Yavuz Selim Mahallesine Üvey Evlat Muamelesi

Malatya'nın TOKİ bölesinde bulunan Yavuz Selim 1+1 Bölgesi doğalgaz'dan mahrum.

AKSA Doğal Gaz'dan TOKİ Yavuz Selim Mahallesine Üvey Evlat Muamelesi

MALATYA GÜNCEL/Murat Çelik - Malatya'nın TOKİ bölesinde bulunan Toki Yavuz Selim 1+1 Bölgesi doğalgaz'dan mahrum.

VARAN -2-

Yapıldığı günden itibaren sorunlar yumağı ile boğuşan Yavuz Selim Mahalle sakinleri, AKSA Doğal Gaz'dan doğalgaz almak için defalarca başvuru yapmalarına rağmen üvey evlat muamelesi gördüklerinden şikayetçi.

KIŞ MEVSİMİNİ SOĞUKTA GEÇİRDİK

Yavuz Selim mahallesi sakinleri, "Binalarca yüzlerce vatandaşımız ikamet etmekte, yollarımız bozuk ve düzensiz, koskaca bir kış mevsiminde ısınma sorunları yaşadık, AK Partili vekillere ve adaylara buradan sesleniyoruz, eksiklerimiz giderilmediği takdirde oy vermeyi bizden beklemesinler" dedi.

Yavuz Selim Mahallesi sakinleri, şikayetlerinin devamında "Toki Yavuz Selim 1+1 Bölgesinde hala DOĞALGAZ mevcut değildir. DOĞALGAZ’ın DERHAL gelmesini tüp, sıcak su vs. gibi nedenlerle MADDİ KÜLFETlerin bir an önce milletin üzerinden alınmasını sağlamalıyız. Bu arada konutların 100 Metre hemen yanında zaten eski konutlarda doğalgaz bulunmaktadır," diye feryatlarını dile getirdi.

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ŞAHİN'İN AÇIKLAMASI GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Mahalle Sakinleri AK Parti Malatya Milletvekili ve adayı Mustafa Şahin'in bir televizyon programında, "1+1 konutları Metrekaresi 600TL’den vatandaşa satılmasına rağmen, BİLA BEDELLE verildiğini söylediğini belirten vatandaşlar bu cümlenin doğruyu yansıtmadığını TV'de yayınlanan program esnasında uyarılarımıza rağmen düzeltme yapmadı, çok kırgınız" diye şikayetlerini belirttiler.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber