Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 15:03 Yorum: 0

AKSAM’da yeni dönem kurs kayıtları başladı

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Merkezi Derneği'NİN (AKSAM) yeni dönem kurs kayıtlarının başladığı belirtildi.

AKSAM’da yeni dönem kurs kayıtları başladı

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Merkezi Derneği'NİN (AKSAM) yeni dönem kurs kayıtlarının başladığı belirtildi. Kayıtlar için son başvuru tarihinin 21 Ekim olduğu aktarıldı.

AKSAM'da koro çalışmaları ile çalgı ve resim kurslarında yeni eğitim döneminin başladığı ifade edildi. AKSAM'da bu yıl Öğretim Görevlisi Yıldırım Aktaş yönetiminde Türk Sanat Müziği Korosu, Yrd. Doç. Dr. Servet Yaşar yönetiminde Türk Halk Müziği Korosu, Okutman Yunus Emre Uğur yönetiminde AKSAM Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu, Anıl Manga Yürük yönetiminde AKSAM Çocuk Korosunun faaliyetlerinin sürdürüleceği belirtildi. AKSAM'da keman, gitar, piyano, ud, bağlama, ney, klarnet kurslarının yanı sıra resim kursları da verilecek. Kurs ve korolar için son başvuru tarihi 21 Ekim olarak belirlendi.

AKSAM Genel Koordinatörü Yunus Emre Uğur, kültür ve sanat alanında üstlendikleri sorumluluğun farkında olduklarını belirtti. Yunus Emre Uğur, "Biz AKSAM olarak Afyonkarahisar'ın kültür ve sanat hayatına güzel bir imza atmayı hedefledik. Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalarda birçok konser ve kültürel etkinlikte var olduk, bundan sonra da var olmaya devam edeceğiz. Sanatın güzelliklerini, kültürel faaliyetlerin yararlarını nakşederek topluma faydalı olma gayretindeyiz. Bu doğrultuda, AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı, işadamı Sayın İbrahim Alimoğlu'na destekleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber