Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 14:44 Yorum: 0

Aksan “Tanıtım Günleri Amacına Ulaştı”

Düzce'yi Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği (DÜZCER) Başkanı Cemal Aksan Ankara'da düzenlenen tanıtım günlerinin faydalı ve geri dönüşümü yüksek...

Aksan “Tanıtım Günleri Amacına Ulaştı”

Düzce'yi Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği (DÜZCER) Başkanı Cemal Aksan Ankara'da düzenlenen tanıtım günlerinin faydalı ve geri dönüşümü yüksek olan tanıtım olduğunu söyledi.

Ankara'da düzenlenen Düzce Tanıtım Günleri etkinliğinde emeği geçen herkese teşekkür eden Cemal Aksan "İlk kez düzenlenmesine rağmen tahminimden daha kalabalık, daha coşkulu ve daha kusursuz bir organizasyonla karşılaştık. Elbet ki birileri hatalar arayacak, ama genel itibari ile baktığımızda bu ilk organizasyon bizlere gelecek organizasyonlarla alakalı iyi bir deneyim katacak. Bugün ki kalabalığı göz önüne aldığımız zaman hafta sonu Ankara'da yaşayan insanların çok daha kalabalık şekilde standları ziyaret edeceğini umuyorum. Etkinlikte görmüş olduk ki Düzce Turizm alt yapısı olarak aslında bir çok ek değeri kendi içinde barındırıyor. Gerek Turizm alanları, gerekte yöresel markalar ile ekonomik yönden gelişime fazlası ile açığız. Başta Düzce Valiliği olmak üzere, Düzce Belediyesi ve diğer ilçe belediyelerimiz üzerlerine düşen görevi yerine getirmek adına ellerinden gelen her şeyi yerine getirmişler. Bu etkinlik her zaman bir fayda sağlamadığını düşündüğüm EMİTT Fuarından çok daha faydalı ve geri dönüşümü yüksek olan bir çalışma. En güzel olansa Ankara da Düzcelilerin birlik ve beraberlikle tek yumruk olarak bir şeyler başarma isteğidir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber