Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mart 2015 - 16:28 Yorum: 0

Aksaray İl Özel İdaresine, yeni araç filosu

AKSARAY (AA) - Aksaray Valiliği İl Özel İdaresi'nce alınan yeni araç ve iş makinalarının tanıtımı için tören düzenlendi. Vali Şeref Ataklı, İl Özel İdaresi'nde düzenlenen törende...

Aksaray İl Özel İdaresine, yeni araç filosu

AKSARAY (AA) - Aksaray Valiliği İl Özel İdaresi'nce alınan yeni araç ve iş makinalarının tanıtımı için tören düzenlendi.

 Vali Şeref Ataklı, İl Özel İdaresi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bütçe imkanları doğrultusunda ihtiyaç duyulan araçların alındığını söyledi.

İl Özel İdare envanterinde bulunan hurda haline gelmiş yaklaşık 100 aracın satılarak tasfiye edildiğini belirten Ataklı, "Etkin hizmet üretilebilecek şekilde araç temini için yapılan çalışmalarda ilk etapta ekskavatör aldık. Yeni bir dozer planımız var bütçe imkanları nispetinde araç eksikliklerimizi gidereceğiz" şeklinde konuştu.

Ataklı, insan sağlığında ihmale yer olmadığını belirterek, "Gıda üreticileri ve satıcılarının uygun şartlarda üretim ve satış yapmalarını sağlamamız lazım bunun içinde denetleme görevlerimizi en iyi şeklide yapacağız. İl Özel İdaresi bütçe imkanları ile alınan Gıda denetim ve numune aracı bu görevi en iyi şekilde görecektir" dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ise ikisi merkezde 4'ü ilçelerde olmak üzere toplamda 6 ekskavatörün alındığını ifade ederek, alınan makinaların ağır işlerde kullanılamadığını aktardı.

Alınan 35 tonluk yeni aracın kazma, kırma ve yükleme işlemlerini yapabilecek teknik kabiliyeti ile önemli bir ihtiyacı gidereceğini belirten Altundağ, "Araç parkımızı yenilemeye başladık. İnşallah her yıl ihtiyaç duyduğumuz araçlarımızı alarak işlerimiz daha hızlı ve pratik şekilde yürütme gayretinde olacağız" dedi.

Törene, İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun ve il genel meclis üyeleri katıldı

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber