Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2015 - 12:48 Yorum: 0

Aksaray OSB Yönetim Kurulu toplantısı

AKSARAY (AA)  - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısı, Vali Şeref Ataklı başkanlığında yapıldı. Ataklı, OSB Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıda...

Aksaray OSB Yönetim Kurulu toplantısı

AKSARAY (AA)  - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısı, Vali Şeref Ataklı başkanlığında yapıldı. 

Ataklı, OSB Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, OSB'nin sorun ve eksiklikleri ile ilgili görüşmelerde bulunduklarını söyledi.

Türk-Japon ortaklığında Aksaray’da kurulacak Brisa Lastik Fabrikası'nın tahsis edilen alanda fora kazık çalışmalarını tamamlama aşamasına geldiğini belirten Ataklı, Nisan ayında fabrikanın inşaat temelinin atılacağını aktardı.

Ataklı, OSB'deki elektrik işletmesini almak için yaptıkları müracaatın sonuçlandığını vurgulayarak, "Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) işletme belgesi için olumlu kararını verdi. Lisans devrini önümüzdeki ay içinde alacağız. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor, gerekli personel ve araç temini sağlandıktan sonra elektrik işletmesi Mayıs ayı içinde OSB Müdürlüğü tarafından yürütülecek" dedi.

OSB içerisinde itfaiye biriminin oluşturulduğunu belirten Ataklı, şunları kaydetti:

"Alınan iki araçtan biri teslim edildi. Diğeri de yakın zamanda teslim alınacak. İtfaiye biriminde görev alan personel eğitimlerine devam ediliyor. Önemli bir eksiklik böylece giderilmiş oldu. Yine OSB’de önemli bir eksiklik olarak ifade edilen cadde ve sokak numaraları ve yönlendirme levhaları ile ilgili OSB Bölge Müdürlüğümüz bir çalışma başlatıyor. Numaralandırma ve yönlendirme tabelaları tamamlandığında OSB’ye gelen bir kimse nerede ne var bunu tespit ederek aradığı yeri kolaylıkla bulacak."

Toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ve OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar de katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber