Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

Aksaray'da ağaçlandırma çalışmaları

AKSARAY (AA) - Aksaray Taptuk Emre Ortaokulu bahçesine 150 fidan dikildi. Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Aksaray Kültür Çevre Gençlik Spor Kulübü Derneği (AKÇED) ve Çevre Kuruluşları Dayanışma...

Aksaray'da ağaçlandırma çalışmaları

AKSARAY (AA) - Aksaray Taptuk Emre Ortaokulu bahçesine 150 fidan dikildi.

 Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Aksaray Kültür Çevre Gençlik Spor Kulübü Derneği (AKÇED) ve Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği'nce (ÇEKUD)  Taptuk Emre Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen programda, etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Ant, bu tür ağaçlandırma faaliyetlerinin gönüllü kuruluşlar ile kamu kurum ve kuruluşların işbirliğiyle gerçekleştirilmesinin güzel bir dayanışma örneği olduğunu söyledi.

 Öğrencilere fidanların bakımlarını yapmayı ihmal etmemeleri uyarısında bulunan Ant, bu tür etkinliklerin başka okullarda da yapılmasını istedi.

Konuşmanın ardından fidanlar dikildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber