Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
10:55 Gaziantep’te kaçak kazı operasyonu: 3 gözaltı10:55 Wings for Life World Run’a geri sayım başladı10:54 Aralarında mamut fosilinin de yer aldığı 545 milyon yıllık fosiller Samsun’...10:53 Ahmet Ayık U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi10:53 Girlevik Şelalesinde Erzincan’ın yöresel lezzetler tanıtıldı10:53 Kadın girişimci evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor10:51 Adana’da sıcaklar arttı, klima satışları başladı10:50 Dünyanın ilk yapay zeka güzellik yarışmasında 20 bin dolarlık ödül dağıtıla...10:50 Sultangazi’de at eti baskını: Kamyonetten at eti çıktı, ahırda ise 3 at bul...10:49 Konya’da sekiz günlük bebeğin şüpheli ölümü10:48 İstanbul’a çamur yağdı, araçların üstünde çamur kalıntıları oluştu10:48 Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off müsabakalarında zorlu maçı Söğütspor kazandı10:47 Dr. Necip Tolga Özbay: “Çocuklar anne karnından ergenliğe kadar sıkı takip...10:47 Zonguldak’ta Mart ayında 485 konut satıldı10:47 Yaya geçidinde tırın altında kaldı10:47 Başkan Subaşı ve yardımcıları yeni projeler için sahada incelemeler yaptı10:46 Filiz Başkan: "Artan maliyetlere rağmen mali anlamda en güçlü dönemdeyiz"10:46 Hırsızlık ihbarı ekipleri harekete geçirdi10:46 (Özel) Güven Timleri’nden 1 kilometre boyunca böyle kaçtı, 12 yıl hapis cez...10:46 ‘Bombacı Mülayim’ ve kendisine bilgi veren 2 polis adliyeye sevk edildi
Türkiye 18 Aralık 2018 - 15:08 Yorum: 0

Aksaray’da çiftçiler ve muhtarlar istişare toplantısında buluştu

Aksaray'da 48 mahalle muhtarı ve çiftçiler Ziraat Odası Başkanlığı tarafından organize edilen istişare toplantıda bir araya geldi.

Aksaray’da çiftçiler ve muhtarlar istişare toplantısında buluştu

Aksaray'da 48 mahalle muhtarı ve çiftçiler Ziraat Odası Başkanlığı tarafından organize edilen istişare toplantıda bir araya geldi.

Vali Ali Mantı ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve daire müdürlerinin da katıldığı programda yapılan projeler, çalışmalar ve köylere giden hizmetler ile sorunlar masaya yatırıldı. Burada bir konuşma yapan Aksaray Valisi Ali Mantı, Aksaray'ın tarım ve hayvancılıkta parlayan bir yıldız olduğunu belirterek, yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve her alanda çiftçiler ve muhtarların yanlarında, destekçileri olduklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, belediye tarafından yapılan projeler ve çalışmalardan bahsederek, "Aksaray'da mahallelerimizde vatandaşlarımıza hizmet götürmenin çabası içerisindeyiz. Tarım ve hayvancılık alanında da şehrimizde çok güzel gelişmeler oluyor. Belediye olarak çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. İşimiz, gücümüz vatandaşımız. Vatandaşımıza hizmet götürmek" dedi. Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise Aksaray'da bürokrasi, siyasi, STK ve daire müdürleri ile vatandaş arasında çok güzel bir birlik ve beraberlik olduğuna dikkat çekerek, "Amacımız şehrimize, üreticimize, vatandaşlarımıza hizmet etmek. Aksaray ilimiz tarım ve hayvancılık anlamında özellikle son 15 yılda çok ciddi gelişmeler gösterdi. Türkiye'de olduğu gibi Aksaray'da da tarım ve hayvancılık sektörü yapılan desteklemeler, çalışmalar sayesinde gerçekten şaha kalktı. Sıkıntılarımız yok mu? İllaki sıkıntılar oluyor, eksikler oluyor. Ama biz burada birlik ve beraberlik içerisinde tüm sıkıntıların üstesinden gelerek çözüm getiriyoruz" dedi.

Başkan Koçak, ayrıca Aksaray Valili, Aksaray Belediyesi ve Aksaray İnsani Yardım Vakfı tarafından Yemen'e yardım kampanyası başlatıldığını belirterek, "Vatandaşlarımız, çiftçilerimiz, üreticilerimiz, muhtarlarımız, herkes elinden geleni yaparsa Allah'ın izniyle bir nebze de olsa faydamız olur" dedi.

Programa, Aksaray Valisi Ali Mantı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin Tetik, daire ve şube müdürleri ile çiftçi ve muhtarlar katıldı.

Aksaray’da çiftçiler ve muhtarlar istişare toplantısında buluştu

Aksaray’da çiftçiler ve muhtarlar istişare toplantısında buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber