Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Mart 2015 - 17:58 Yorum: 0

Aksaray'da çiftçilere 7 bin 460 adet fidan dağıtıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da 42 çiftçiye, 7 bin 460 adet meyve fidanı dağıtıldı.Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen fidan dağıtım...

Aksaray'da çiftçilere 7 bin 460 adet fidan dağıtıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da 42 çiftçiye, 7 bin 460 adet meyve fidanı dağıtıldı.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen fidan dağıtım töreninde, meyve bahçelerinin oluşturulmasını desteklediklerini söyledi.

Oluşturulacak meyve bahçesi alanlarının 10 dönüm üzerinde olması gerektiğinin altını çizen Ataklı, "Başlangıç olarak 3 dönüm de olsa kapama meyve bahçesi olması önemli. Aksaray meyvecilik potansiyeli olan bir yer" dedi.

Aksaray Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun ise kapama meyve bahçesi oluşturacak 42 çiftçiye badem, elma, üzüm, ayva, kiraz ve ceviz fidanlarından oluşan 7 bin 460 adet fidan dağıtılacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından çiftçilere fidanları dağıtıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber