Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Mart 2015 - 11:28 Yorum: 0

Aksaray'da ihtiyaç sahipleri için kermes düzenlendi

AKSARAY (AA) - Vali Şeref Ataklı'nın eşi Adile Ataklı tarafından kurulan Aksaray Kadın Platformu tarafından, geliri ihtiyaç sahiplerine bağışlanacak gıda kermesi düzenledi.Vali Şeref...

Aksaray'da ihtiyaç sahipleri için kermes düzenlendi

AKSARAY (AA) - Vali Şeref Ataklı'nın eşi Adile Ataklı tarafından kurulan Aksaray Kadın Platformu tarafından, geliri ihtiyaç sahiplerine bağışlanacak gıda kermesi düzenledi.

Vali Şeref Ataklı'nın eşi Adile Ataklı, Aksaray Üniversitesi konferans salonunda düzenlenen kermeste yaptığı konuşmada, kadınların birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak birçok projeyi gerçekleştirebileceğini söyledi.

Aksaray’da yardıma muhtaç insanların ihtiyaçlarını gidermek için yardım kampanyaları düzenlediklerini aktaran Ataklı, şunları kaydetti:

"Aksaraylı hanımlarla bir araya gelerek programlar yaptık. Aksaray’ın sorunlarını biz hanımlar olarak neler yapabileceğimiz konularını konuştuk. Daha sonra sivil toplum örgütleri ile birlikte orada kadın platformu oluşturduk. Bunun ilk faaliyetini burada yapıyoruz inşallah. 11 tane kadın derneğimiz ve vakıfların kadın temsilcileriyle bir kermes düzenleyelim istedik. Bu kermesin elde edilecek geliri de Aksaray’daki ihtiyaç sahibi kadınlarımıza ulaştırmayı düşünüyoruz. Yani burada pozitif ayrımcılık yapacağız. İhtiyaç sahibi kadınlarımızı ön planda tutacağız."

Kermese, Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın eşi Hasibe Yazgı, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ile eşi Zehra Aslan, ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar ile çok sayıda davetli katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber