Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

Aksaray'da kadın çiftçilere eğitim verildi

AKSARAY (AA)- Aksaray Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nce kadın çiftçilere eğitim programı düzenlendi.Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, programda yaptığı...

Aksaray'da kadın çiftçilere eğitim verildi

AKSARAY (AA)- Aksaray Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nce kadın çiftçilere eğitim programı düzenlendi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, programda yaptığı konuşmada, Gıda Tarım ve Hayvancılık ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlıkları ile Türkiye Ziraat Odaları Birliği arasında imzalanan "Kadın Çiftçi Eğitimi İşbirliği" protokolü kapsamında eğitim programını düzenlediklerini söyledi.

Protokolün kırsal alanda yaşayan ve çiftçilik ile uğraşan kadınları tarımsal konularda eğitmek için imzalandığını aktaran Zabun, şunları kaydetti:

 "Bu kapsamda ilimizde bulunan kadın çiftçilerimize eğitim veriyoruz. Kırsalda kalkınmanın temel eşiğini oluşturan kadının her konuda olduğu gibi eğitim alanında da ciddi yardıma ihtiyacı olduğu gözlemleniyor. Bu yüzden kadınlarımıza tarımsal ve sosyal alanlarda belirlenmiş olan konularda eğitimler vererek azda olsa hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Eğitimin herkes için hayırlı olmasını diliyorum"

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber