Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Ekim 2014 - 13:28 Yorum: 0

Aksaray'da OSB Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

AKSARAY(AA) - Aksaray'da Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısı düzenlendi.Aksaray Valisi Şeref Ataklı, OSB Bölge Müdürlüğü'nde yapılan toplantıda, Türkiye’de yatırım...

Aksaray'da OSB Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

AKSARAY(AA) - Aksaray'da Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısı düzenlendi.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, OSB Bölge Müdürlüğü'nde yapılan toplantıda, Türkiye’de yatırım için Aksaray’ı seçen Japon-Sabancı ortaklığındaki Brisa lastik fabrikasının inşaat çalışmalarının başladığını söyledi. 

Ayrıca yeni bir yatırımcıya 7500 metrekare yer tahsisi yapıldığını aktaran Ataklı, ''Bu yeni yatırımla toplamda 20 kişi burada istihdam edilecek. OSB'nin  sorun ve ihtiyaçları giderilmesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Bunları en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız. OSB Yönetim Kurulu olarak Aksaray’ın gelişmesi ve yeni yatırımlarla istihdamın daha da arttırılması için hep beraber gayret göstereceğiz'' diye konuştu.

Toplantıya, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ve OSB Müdürü İsmet Çağlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber