Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ekim 2014 - 13:18 Yorum: 0

Aksaray'da park düzenlemeleri

AKSARAY (AA)- Aksaray Belediyesi’nce, Kılıçaslan Parkı’nda bulunan parka çocuklar için masal kahramanlarının maketleri yapıldı.Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, burada yaptığı açıklamada,...

Aksaray'da park düzenlemeleri

AKSARAY (AA)- Aksaray Belediyesi’nce, Kılıçaslan Parkı’nda bulunan parka çocuklar için masal kahramanlarının maketleri yapıldı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, burada yaptığı açıklamada, çocukların parkta rahat zaman geçirecekleri yerlerin eksik olduğunu söyledi.

Modern şehirlerde parkların daha geniş yer aldığını ve çocukların oyun alanlarının bulunduğunu aktaran Yazgı, ''Çocukların eğlenirken daha hızlı öğrendikleri gerçeğine uygun olarak masal parkının bir benzerini buraya kurduk. Buraya gelen çocuklarımız oyunlar oynarken de bir şeyler öğrenebilecekler. Çocuklara, masal dünyasının kahramanlarını, kültürel anlamda değer arz eden karakterleri burada görmelerini sağlayıp, onları daha yakından tanıma şansına sahip olacaklar'' diye konuştu

Konuşmanın ardından Yazgı, parkta bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber