Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 19 Ekim 2017 - 14:48 Yorum: 0

Aksaray’da Piri Mehmet Paşa Alt Geçit çalışmaları sürüyor

Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan şehir içi trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak Piri Mehmet Paşa Alt Geçit projesinde çalışmalar devam ederken...

Aksaray’da Piri Mehmet Paşa Alt Geçit çalışmaları sürüyor

Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan şehir içi trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak Piri Mehmet Paşa Alt Geçit projesinde çalışmalar devam ederken alt geçit köprü inşaatı yavaş yavaş şekil almaya başladı.

Piri Mehmet Paşa Alt Geçit köprüsünde fore kazık uygulamasının yanında duvar kalıpları ve hafriyat çalışmaları devam ediyor. Köprü inşaatı güzergahı üzerinde yer alan kanalizasyon, su, elektrik, telekom, doğalgaz gibi alt yapı hizmetlerinde ana hatlarının uygun yere taşınarak deplase edildi. Sahadaki çalışmaların sabahın erken saatlerinde başlayarak devam ettiğini ifade eden yetkililer, "Kazık yapılırken, kuyulardan çıkan sular, akşam saatlerinde sahayı kullanılamaz hale getirmektedir. Kazık imalatları bittikten sonra, gece vaktinde sahanın tekrar kullanılabilir hale getirilmesi için kamyon ve kepçe yardımıyla saha ıslah çalışmaları yapılmaktadır. Çalışmalar kontrollü bir şekilde sürmektedir" dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, zaman zaman inşaat sahasında yaptığı inceleme sırasında karşılaştığı vatandaşların isteklerini dinlemişti. Halktan yoğun olarak sahaya yaya köprüsü kurulması talebi gelmişti. Başkan bu talebi göz ardı etmedi. En kısa ve uygun zamanda bölgeye yaya köprüsü kurulması talimatını vermişti. Yaya köprüsü geçtiğimiz hafta inşaat sahasına kuruldu. Vatandaşlar köprüyü kullanırken bir taraftan da çalışmaların ve inşaatın ne aşamada olduğunu görmeye başladı.

Aksaray’da Piri Mehmet Paşa Alt Geçit çalışmaları sürüyor

Aksaray’da Piri Mehmet Paşa Alt Geçit çalışmaları sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber