Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Mart 2015 - 17:33 Yorum: 0

Aksaray'da seçim güvenliği toplantısı yapıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Şeref Ataklı başkanlığında seçim güvenliği ve seçim önlemleri toplantısı düzenlendi.Ataklı, valilikte düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 7 Haziran...

Aksaray'da seçim güvenliği toplantısı yapıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Şeref Ataklı başkanlığında seçim güvenliği ve seçim önlemleri toplantısı düzenlendi.

Ataklı, valilikte düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 7 Haziran 2015'te yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinin huzur ve güven içinde yapılması için gerekli bütün tedbirlerin alınacağını söyledi.

Tüm kamu görevlilerinin tarafsızlıklarını zafiyete düşürecek tutum ve davranışlarda bulunmadan üzerlerine düşen görevleri yerine getirme konusunda azami derecede gayret göstermeleri gerektiğini belirten Ataklı, "Seçimlere katılan siyasi partilerimizden de yaşanabilecek herhangi bir sıkıntı ve olumsuzluklar karşısında titizlikle hareket etmelerini olası bir durum karşısında emniyet ve jandarma güçlerimizi haberdar etmelerini bekliyoruz" dedi 

Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, Vali Yardımcıları Tolga Polat ile Armağan Önal, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İlçe Kaymakamları ile siyasi partilerin il başkanları ve parti temsilcileri katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber