Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Ağustos 2022 - 16:05 Yorum: 0

Aksaray’da trafik jandarması yolcu taşıyan araçları denetliyor

Aksaray'da meydana gelebilecek kazaların önlenmesi, can ve mal kayıplarının en aza indirilebilmesi için denetimler yapan trafik jandarması yolcu taşımacılığı...

Aksaray’da trafik jandarması yolcu taşıyan araçları denetliyor

Aksaray'da meydana gelebilecek kazaların önlenmesi, can ve mal kayıplarının en aza indirilebilmesi için denetimler yapan trafik jandarması yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik denetimler yaptı.

Aksaray'da yaşanan kazaların en aza indirilmesi, can ve mal kayıplarının önüne geçilmesi amacıyla birçok alanda denetim faaliyetleri yürüten İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik jandarma ekipleri özellikle yolcu taşımacılığı yapan araçlar üzerinde sıkı denetimler yapıyor. İlçe, belde ve köy yollarında, organize sanayi bölgesindeki yol güzergahlarında görev alan trafik jandarma ekipleri yolcu taşımacılığı yapan araçları tek tek durduruyor. Denetimler esnasında sigorta, fenni muayene, takograf, hız, çalışma ve dinlenme süresi kontrolünden geçirilen araç ve sürücülere araç kullanım süresi ve emniyet kemeri kullanımı konularında bilgilendirme yapılıyor. Denetimlerde araç içerisinde bulunan çocuklara da boyama kitabı hediye eden trafik jandarmaları, denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini bildirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber