Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Ekim 2016 - 17:03 Yorum: 0

Akşehir Anadolu Lisesi’nden aşure günü etkinliği

Konya'nın Akşehir ilçesinde eğitim veren Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından okul bahçesinde velilere, öğrencilere ve öğretmenlere bin kişilik...

Akşehir Anadolu Lisesi’nden aşure günü etkinliği

Konya'nın Akşehir ilçesinde eğitim veren Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından okul bahçesinde velilere, öğrencilere ve öğretmenlere bin kişilik aşure ikram edildi.

Aşure ikramı hakkında açıklama yapan Okul Aile Birliği Başkanı Halise Bozdemir, aşurenin hayırsever öğretmen ve okul aile birliği katkılarıyla hazırlandığını belirterek, "İnşallah bu örfümüzü, adetimizi yaşatacağız. Muharrem ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Aşure programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen bu tür etkinliklerin öğrencilerin birlik ve beraberliğine katkı sağlayacağını ifade eden Okul Müdürü Mehmet Uza ise, "Böyle örf ve adetlerimizin öğrencilerle yaşatılması veya unutturulmaması güzel. Hem sosyallik açısından hem de adetlerimizi, örfümüzü çocuklara unutturmamak açısından önemli. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber