Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 17:08 Yorum: 0

Akşehir Belediyesi Cami Temizliklerini Sürdürüyor

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi, Ramazan ayında cami ve mescitlerde başlattığı temizlikle vatandaşların hijyenik bir ortamda, huzur içerisinde ibadet...

Akşehir Belediyesi Cami Temizliklerini Sürdürüyor

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi, Ramazan ayında cami ve mescitlerde başlattığı temizlikle vatandaşların hijyenik bir ortamda, huzur içerisinde ibadet yapmasını sağlıyor.

Akşehir Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yapılmaya başlanan temizlik çalışmaları sayesinde camiler pırıl pırıl bir hale getirilerek ibadet etmek isteyen vatandaşların kullanımına sunuluyor.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir ortamda ibadet edebilmeleri amacıyla ilçe merkezinde titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Yapılan temizlik çalışmalarımız kapsamında camilerimiz ve mescitlerimiz gerekli temizlik maddeleri ile temizlenerek hemşehrilerimizin hijyenik bir ortamda huzur içerisinde ibadet etmelerini sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Geçtiğimiz yıllarda başlatılan ve bu yıl Ramazan ayında devam ettirilen çalışmalar ile temiz bir ortamda ibadet edilmesini sağladıklarını söyleyen Başkan Akkaya, "Geçtiğimiz yıllarda da hem Ramazan ayında hem de diğer günlerde zaman zaman camilerimizde temizlik çalışmaları yapıyorduk. Ramazan sonrası Akşehir merkezi tamamlandıktan sonra Büyükşehir Yasası ile mahallemiz haline gelen köy ve kasabalardaki cami ve mescitlerimizde de temizlik çalışmaları yapılacak. Yıl boyu tüm camilerimizde zaman zaman temizlik çalışmalarımız sürecek" şeklinde konuştu.

Yapılan temizlik çalışmalarından camilerdeki din görevlileri ile vatandaşların da büyük memnuniyet duyduğu öğrenildi.

Akşehir Belediyesi Cami Temizliklerini Sürdürüyor

Akşehir Belediyesi Cami Temizliklerini Sürdürüyor

Akşehir Belediyesi Cami Temizliklerini Sürdürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber