Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Eylül 2016 - 17:53 Yorum: 0

Akşehir Belediyesi’nden 3 bin çanta ve kırtasiye seti

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla; ihtiyaç sahibi 3 bin öğrenciye 15 çeşit malzemeden oluşan kırtasiye...

Akşehir Belediyesi’nden 3 bin çanta ve kırtasiye seti

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla; ihtiyaç sahibi 3 bin öğrenciye 15 çeşit malzemeden oluşan kırtasiye seti verildi.

Akşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan 3 bin çanta ve kırtasiye yardımı, Akşehir'deki ilk ve orta dereceli okul müdürlüklerine teslim edildi.

Akşehir Belediyesi, tarafından hazırlanan çantalar, belediye yetkililerince okulların açılmasından önce tüm okullar tek tek dolaşılarak ihtiyaçları oranında dağıtıldı. İlköğretim Haftası etkinlikleri nedeniyle Haydar Tuna İlkokulu'ndaki törenin ardından Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Haydar Tuna İlkokulu Müdürü İsmail Bozkurt'a bu okul için belirlenen adetteki çanta ve kırtasiye setlerini teslim etti.

Haydar Tuna İlkokulu'ndaki İlköğretim Haftası etkinliklerine Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Garnizon Komutanı İkmal Albay Erdal Canol, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçe protokolü, siyasi parti ilçe başkanları, bazı kamu kurum müdür ve amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Okul Müdürü İsmail Bozkurt'un açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu öğretmenlerin yeni neslin yetişmesindeki önemine dikkat çekerek, "Bizler, çocukları, gençleri anlamak, sıkı bir iletişim kurmak ve onları geleceğe hazırlamak gibi bir sorumluluğumuzun olduğunu bir an bile aklımızdan çıkarmamalıyız" dedi.

Akşehir Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullara yapılan 3 bin çanta ve kırtasiye seti kapsamında Haydar Tuna İlkokulu'na verilecek olan çanta ve kırtasiye setleri de Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya tarafından Okul Müdürü İsmail Bozkurt'a teslim edildi. Başkan Akkaya yaptığı konuşmada Akşehir Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerinin altını çizerek, "Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi yetiştirme noktasında Kaymakamlığımız, Milli Eğitim teşkilatımızla birlikte biz de Akşehir Belediyesi olarak destek vermek üzere çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu yıl da 10 bin 900 ilkokul ve ortaokul öğrencimizin 3 bin tanesine yine kırtasiye ve çanta yardımı yapıyoruz. Dün itibari ile Milli Eğitim Müdürlüğümüzün tespit ettiği öğrencilere teslim edilmek üzere çanta ve kırtasiye setleri okul idarelerine Akşehir Belediyesi personellerince teslim edildi. Bugünkü program münasebeti ile sembolik olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün tespiti üzerine 80 takım seti de bu teslim ediyoruz. Bu kırtasiye setinin içinde bir çantamız, 15 kırtasiye seti var. İnşallah bu setlerimizin öğrencilerimize katkısı ve faydası olur. Ben bu vesile ile öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize de kolaylıklar diliyorum" dedi.

Tören okunan şiirler ile son bulurken, program sonunda törene katılan protokol öğrencilerin yanına giderek yeni eğitim öğretim döneminde onlara başarılar diledi.

Akşehir Belediyesi’nden 3 bin çanta ve kırtasiye seti

Akşehir Belediyesi’nden 3 bin çanta ve kırtasiye seti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber