Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2014 - 15:33 Yorum: 0

Akşehir'de hayvan hırsızlığı yapan 4 kişi yakalandı

KONYA (AA) - Akşehir ilçesinde büyükbaş hayvan hırsızlığı yaptığı iddia edilen 4 zanlı bir başka yerden hayvan çalarken suçüstü yakalandı.  Sorkun Mahallesi'nde bir ahırdan büyükbaş...

Akşehir'de hayvan hırsızlığı yapan 4 kişi yakalandı

KONYA (AA) - Akşehir ilçesinde büyükbaş hayvan hırsızlığı yaptığı iddia edilen 4 zanlı bir başka yerden hayvan çalarken suçüstü yakalandı.  

Sorkun Mahallesi'nde bir ahırdan büyükbaş hayvan çalmaya çalışan 4 şüpheli, hayvan sahibinin durumu görmesi üzerine olay yerinden kaçtı. Kaçan hırsızlık şüphelisi 4 kişi, bu kez de Yeniköy Mahallesi'nde bir başka ahırdan büyükbaş hayvan çalmaya çalıştığı sırada ev sahibi tarafından görülerek jandarma ekiplerine ihbar edildi.

Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları baskında hırsızlık şüphelisi S.G. (16), O.G (14), G.G. (16) ve A.U'yi (15) suç üstü yakalandı. Şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından Akşehir Adliyesine sevk edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber