Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Haziran 2016 - 17:33 Yorum: 0

Akşehir’de İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı

Konya'nın Akşehir ilçesinde faaliyet gösteren Akşehir İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AKİMMED) Ramazan...

Akşehir’de İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı

Konya'nın Akşehir ilçesinde faaliyet gösteren Akşehir İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AKİMMED) Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundu.

İhtiyaç sahibi ailelere yapılan yardımla ilgili olarak bir açıklama yapan AKİMMED Dernek Başkanı İbrahim Öncel, "Mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerimizi bir nebze olsun rahatlatabilmek amacıyla gıda paketi yardımlarımızı dağıttık. Ramazan bir yardımlaşma ayıdır. Bu ayda kalpler yumuşar, gönüller genişler, cömertlik hisleri canlanır. Varlıklı olanlar fakirlerin halini, ihtiyaçlarını, kendileri de aç kalınca daha iyi anlarlar. Bu nedenle mübarek Ramazan ayı, zenginin fakirin halinden anladığı en önemli imtihandır. Biz de Akşehir AKİMMED olarak elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmak amacıyla hazırladığımız gıda yardımı paketleri ile ailelerimize destek olmaya çalıştık. Cenab-ı Hak, tüm İslam Alemi'nin tuttuğu oruçları ve yaptığı yardımları kabul eylesin" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber