Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 07 Temmuz 2018 - 14:28 Yorum: 0

Akşehir’de Manuş Baba konseri

Konya'nın Akşehir ilçesinde bu yıl 59.'cusu düzenlenen Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında konser veren şarkıcı Manuş Baba sevenleriyle...

Akşehir’de Manuş Baba konseri

Konya'nın Akşehir ilçesinde bu yıl 59.'cusu düzenlenen Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında konser veren şarkıcı Manuş Baba sevenleriyle bir araya geldi.

Akşehir Açıkhava Tiyatrosunu dolduran yaklaşık 7 bin kişi konser öncesi ünlü Akşehirli DJ Doğukan'ın şovunu izledi. Seyirciler Manuş Baba'nın sahneye çıkmasıyla birlikte yerlerinde kimi zaman dans edip kimi zaman da şarkılara eşlik ederek keyifli dakikalar yaşadı. Hareketli ve romantik şarkıları ile konser boyunca sevenlerini mest eden Manuş Baba'ya konser sonunda Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya plaket verdi.

Akşehir’de Manuş Baba konseri

Akşehir’de Manuş Baba konseri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber