Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Temmuz 2014 - 23:08 Yorum: 0

Akseki Kaymakamı Beşikçi'den iftar

ANTALYA (AA) -  Akseki Kaymakamı Murat Beşikçi, ilçede görev yapan kurum amirlerine iftar yemeği verdi.Ömer Duruk Tesislerinde verilen iftarda konuşan Beşikçi,  birlik ve beraberliğin pekişmesinde...

Akseki Kaymakamı Beşikçi'den iftar

ANTALYA (AA) -  Akseki Kaymakamı Murat Beşikçi, ilçede görev yapan kurum amirlerine iftar yemeği verdi.

Ömer Duruk Tesislerinde verilen iftarda konuşan Beşikçi,  birlik ve beraberliğin pekişmesinde önemli yeri olan mübarek ramazan ayında bir iftarda buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

İftarların birlik ve beraberliği daha da pekiştireceğine değinen Beşikçi, amaçlarının kurumlararası diyaloğa olumlu yönde katkıda bulunmak olduğunu ifade etti.

İftara Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, Antalya Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mithat Yolcu ,  Cumhuriyet Başsavcısı Kenan Şahin, Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Canşi, Hakim Önder Güleç,  daire amirleri, Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,  Kaymakamlık çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı.

İftarın ardından Akseki Müftüsü İlyes Eser tarafından dua okundu. 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber