Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Kasım 2020 - 14:03 Yorum: 0

Akseki’de heyelan olan yola istinat duvarı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki'de heyelan nedeniyle tek şeride düşen Güneykaya, Hocaköy, Kepez ve Kepezbeleni Mahalleleri grup yolunun güvenliğini...

Akseki’de heyelan olan yola istinat duvarı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki'de heyelan nedeniyle tek şeride düşen Güneykaya, Hocaköy, Kepez ve Kepezbeleni Mahalleleri grup yolunun güvenliğini sağlamak için istinat duvarı yaptı.

Akseki'de Güneykaya, Hocaköy, Kepez ve Kepezbeleni Mahalleleri'nin ulaşımını sağlayan grup yolunda heyelan oluştu. Tek şeride düşen ve tehlike arz eden yolda Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri çalışma yaptı. Çalışma kapsamında yola 300 kamyon taş çekilerek istinat duvarı yapıldı. Ayrıca 200 kamyon yeni dolgu malzemesi çekilerek, yol sağlamlaştırıldı. Çalışmalar kısa sürede tamamlanarak yol güvenli bir şekilde yeniden çift şerit olarak ulaşıma açıldı.

Akseki’de heyelan olan yola istinat duvarı

Akseki’de heyelan olan yola istinat duvarı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber