Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Aralık 2014 - 11:53 Yorum: 0

Akseki'de Mahalle yollarının menfezleri yenileniyor

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi yol şube ekipleri tarafından Akseki'nin Ceceler ve Karakışla mahallelerindeki menfez büzleri yenilendi. Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü...

Akseki'de Mahalle yollarının menfezleri yenileniyor

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi yol şube ekipleri tarafından Akseki'nin Ceceler ve Karakışla mahallelerindeki menfez büzleri yenilendi.

 Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Ceceler ve Karakışla mahallelerine yaptığı ziyaret sonrasında, yolların büzlerinin bozulması nedeniyle yenilenmesi için mahalle halkından istek geldiğini söyledi.

Mahallelerde ikamet eden vatandaşların yaşam standartlarının yükseltilmesi, ekonomik düzeyin artırılması gibi iyileştirmelerin, ulaşımın düzgün yapılabilmesine bağlı olduğu gerçeğinden hareketle menfez çalışmalarına önem verdiklerini anlatan Özkan, dere yataklarının altyapıda olumsuzluklara neden olduğunu, yolları tahrip ettiğini, kısa süreli de olsa ulaşımın koptuğuna zaman zaman şahit olduklarını kaydetti.

Özkan, Ceceler ve Karakışla mahalleleri arasındaki yola 50 metre yeni büz döşendiğini ifade etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber