Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Ekim 2014 - 12:18 Yorum: 0

Akseki'de Uzunyol Bulvarı'nda refüj yenileme çalışmaları

ANTALYA (AA) - Karayollarınca Akseki Uzunyol Bulvarı'ndaki  refüjde yenileme çalışması başlatıldı.Yağmur suları ve fiziksel çözünme nedeniyle aşınan bordür taşlarını yenilemek amacıyla Uzunyol...

Akseki'de Uzunyol Bulvarı'nda refüj yenileme çalışmaları

ANTALYA (AA) - Karayollarınca Akseki Uzunyol Bulvarı'ndaki  refüjde yenileme çalışması başlatıldı.

Yağmur suları ve fiziksel çözünme nedeniyle aşınan bordür taşlarını yenilemek amacıyla Uzunyol Bulvarı refüjünde yenileme çalışması yürütülüyor.

Kullanım ömrünü doldurmuş bordür taşları, iş makineleri ile sökülürken, ayrı bir ekip yeni bordür taşlarını döşüyor. Çift sıra halinde döşenen bordür taşları daha sonra boyanacak.

Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, bulvarın kavşağa kadar olan 4 kilometrelik kısmında Karayolları Bölge Müdürlüğünün ihale ettiği 9 bin metrelik bordür taşının döşeneceğini, ayrıca bulvarda gidiş geliş olarak Akseki taşı ile yürüyüş yolu yapılacağını kaydetti.  

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber