Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Nisan 2015 - 11:53 Yorum: 0

Akseki'deki yayla yollarında kar temizliği

ANTALYA (AA) - Akseki ilçesinin Süleymaniye ve Değirmenlik mahallelerinden Seydişehir'e ulaşan yayla yolunda kar temizleme çalışması yapıldı.Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü...

Akseki'deki yayla yollarında kar temizliği

ANTALYA (AA) - Akseki ilçesinin Süleymaniye ve Değirmenlik mahallelerinden Seydişehir'e ulaşan yayla yolunda kar temizleme çalışması yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar nedeniyle kapanan yayla yollarında temizleme çalışmalarına başladıklarını söyledi.

İlk etapta Süleymaniye ve Değirmenlik mahallelerine ait yayla yollarında çalışma başlattıklarını belirten Özkan, "Bu yol aynı zamanda Seydişehir ilçesine bağlanıyor. Vatandaşlarımız bu yolu sürekli kullanıyorlar. Burada 3 iş makinesiyle yer yer 1 metreye yakın karla mücadele çalışmamızı tamamladık. İleriki günlerde ise kapalı olan diğer yayla yollarımızda kar temizleme çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber