Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 12 Haziran 2019 - 18:48 Yorum: 0

Akşemseddin dualarla İstanbul’a uğurlandı

Çorum'un İskilip ilçesinde İstanbul'un fethinin 566. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Fatih Sultan Mehmet Han'ın hocası Akşemseddin'in İstanbul'a...

Akşemseddin dualarla İstanbul’a uğurlandı

Çorum'un İskilip ilçesinde İstanbul'un fethinin 566. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Fatih Sultan Mehmet Han'ın hocası Akşemseddin'in İstanbul'a dualarla uğurlandı.

15 Temmuz Milli İrade Meydanı'ndaki yürüyüş ile başlayan programda Akşemseddin'in veda konuşması, İskilip halkıyla vedalaşması atına binerek fetih hazırlıkları için İstanbul" a doğru yola çıkması temsili olarak canlandırıldı.

Akşemseddin Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen ve vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği programa İskilip Kaymakam Vekili Oğuzhan Ocak, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Suakıtıcı ve protokol üyeleri katıldı.

Mehter gösterisi ve duanın ardından Akşemseddin İstanbul'a uğurlandı.

Akşemseddin dualarla İstanbul’a uğurlandı

Akşemseddin dualarla İstanbul’a uğurlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber