Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 15:38 Yorum: 0

Aksu Çayı Islahı ve Toplulaştırma Çalışmaları

ANTALYA (AA) - Devlet Su İşleri (DSİ) Antalya Bölge Müdürlüğünce, Aksu Çayı Islahı ve Toplulaştırma çalışmaları hakkında, 28 mahalle muhtarı ile azalara bilgi verildi.Bölge Müdür...

Aksu Çayı Islahı ve Toplulaştırma Çalışmaları

ANTALYA (AA) - Devlet Su İşleri (DSİ) Antalya Bölge Müdürlüğünce, Aksu Çayı Islahı ve Toplulaştırma çalışmaları hakkında, 28 mahalle muhtarı ile azalara bilgi verildi.

Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Nazif Kök başkanlığında Serik ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda, bölge şube müdürleri Aksu Çayı Islahı ve Toplulaştırma Çalışmalarında gelinen son durum hakkında bilgi verdi ve katılımcıların soruları yanıtladı.

DSİ Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, vatandaşlarla birlikte koordineli çalışma yürüttüklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Aksu Çayı Islahı ve Toplulaştırma Çalışmalarında uçak fotoğrafları yer haritalarına dönüştürülmüş, toprak haritaları yapılmış ve haritaların komisyon onayları alınmıştır. 11 köyde hazırlanan planlar askıya çıkarılmış olup, 17 köyde de planların askı çalışmaları devam etmektedir. Bu proje tamamlandığında hem bu bölgede çok düzenli parseller oluşmuş olacak hem de Aksu Çayı civarını çok harika bir görünüme kavuşacaktır. İnşallah ıslah çalışmalarımızı ve toplulaştırma çalışmalarımızı hedeflediğimiz tarihten önce tamamlayarak vatandaşlarımızın istifadesine sunmuş olacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber