Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 15:43 Yorum: 0

AKÜ öğrencileri kağıttan uçaklarını yarıştırdı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Genç Liderler Topluluğu aracılığıyla düzenlenen "Red Bull Paper Wings Yarışması" yapıldı.Topluluğun akademik danışmanı Yusuf...

AKÜ öğrencileri kağıttan uçaklarını yarıştırdı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Genç Liderler Topluluğu aracılığıyla düzenlenen "Red Bull Paper Wings Yarışması" yapıldı.

Topluluğun akademik danışmanı Yusuf Karaca, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor Salonu'ndaki yarışma öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'da ilk kez böyle bir etkinlik düzenlendiğini bildirdi.

Öğrencilerin bir taraftan eğlenirken diğer yandan yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı yakaladığını belirten Karaca, "Dünyada bu tür organizasyonlar çok yaratıcı ve çok başarılı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Ümit ediyorum ki önümüzdeki yıllarda bunun biraz daha ileri maket uçak organizasyonları var, onların da burada yapılmasını arzu ediyorum" ifadesini kullandı.

Daha sonra kayıt işlemlerini gerçekleştiren öğrenciler, yaptıkları kağıttan uçakları yarıştırdı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber