Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Ekim 2016 - 17:43 Yorum: 0

AKUT Afyonkarahisar Ekibi yeni döneme hızlı başladı

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Afyonkarahisar Ekibi tarafından, öğrencilerde deprem bilincinin artırılması ve olası afetlere hazırlıklı olunması Oruçoğlu...

AKUT Afyonkarahisar Ekibi yeni döneme hızlı başladı

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Afyonkarahisar Ekibi tarafından, öğrencilerde deprem bilincinin artırılması ve olası afetlere hazırlıklı olunması Oruçoğlu İlköğretim Okulunda "Deprem Bilinçlendirme Semineri" verildiği belirtildi.

Seminerle ilgili açıklamalarda bulunan AKUT Afyon Eğitim Bölüm Sorumlusu Hıdır Özkan, semirin Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan ortak protokol çerçevesinde yapıldığını söyledi.

AKUT'un ülke genelinde düzenli olarak gerçekleştirdiği seminerlerde 100 bin öğrenciye ulaşıldığına dikkat çeken Özkan, "Şehrimizde ise rakam 8 ila 10 bin kişi arasında değişiyor. AKUT gönüllülerinin rekor sayılabilecek bir sayıda seminer gerçekleştirmesi ve oldukça yüksek sayılarda öğretmen ve öğrencilerimizi afet ve acil durumlarla ilgili bilgilendirmesi halkımız tarafından takdirle karşılanıyor.

AKUT Afyon Ekibi Seminer Birimi gönüllüleri tarafından verilen seminerlerin bu yılki ilkinin yapıldığı Oruçoğlu İlköğretim okulunda eğitim gören üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri ve öğretmenleri katılım sağladı. Üç ayrı oturumda, 290 öğrenci ve 8 öğretmenin katılım sağladığı seminer oldukça beğeni kazandı. Öğrencilerin ise neşeli bir gün geçirdikleri objektiflere yansıdı. Afyonkarahisar da yılda ortalama 10 bin öğrenciye deprem bilinçlendirme semineri veriyoruz" dedi.

Oruçoğlu İlköğretim Okulu yöneticileri ise AKUT'tun okullarında gerçekleştirdiği etkinliklerden dolayı son derece mutlu olduklarını, faydalı geçen bu tip etkinliklerle ilgili kapılarının her zaman açık olduğunu ifade ettiler.

AKUT Afyonkarahisar Ekibi yeni döneme hızlı başladı

AKUT Afyonkarahisar Ekibi yeni döneme hızlı başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber