Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

AKUT Fethiye ekibi organ bağışında bulundu

Ekibin, organ bağışı kartları İlçe Sağlık Müdürü Uğur Çomak tarafından verildi

AKUT Fethiye ekibi organ bağışında bulundu

MUĞLA (AA) - AKUT Fethiye ekibi farkındalık yaratmak için organ bağışında bulundu.

İlçe Sağlık Müdürü Uğur Çomak'ı makamında ziyaret eden ekip, organ bağışı formlarını doldurarak görevlilere teslim etti. Çomak, burada yaptığı konuşmada, organ bağışı için ciddi çalışmalar yaptıklarını, bunun da karşılığını aldıklarını söyledi. Organ bağışı sayısının tüm ülkede artması gerektiğine işaret eden Çomak, bağışta bulunan AKUT ekibine teşekkür etti.

Çomak, organ bağışında nüfusa oranla Muğla'nın listenin en başında olduğunu belirterek, "Fethiye’de bu birincilikte bin 800 bağışla büyük bir pay sahibi. Halkımızın bu konudaki bilincine çok teşekkür ediyorum. Böyle ekipler bize destek verdikçe sırtımız yere gelmez" dedi.

AKUT'un gönüllülerden oluşan bir kuruluş olduğuna değinen AKUT Fethiye ekibi birim sorumlusu Sadi Çidem ise toplum yararına olan bu tür kampanyalara herkesin katkı sunması gerektiğini vurguladı. Bu tür çalışmalara her zaman destek olacaklarını kaydeden Çidem, kampanyaya katılan ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, İlçe Sağlık Müdürü Çomak, AKUT ekibine organ bağışı kartlarını verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber