Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 13 Mart 2015 - 10:48 Yorum: 0

AKUT'un deprem seminerleri

ÇANAKKALE (AA) - Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Çanakkale ekibinin deprem bilinçlendirme seminerleri sürüyor.Eceabat OPET Tarihe Saygı Orta Okulu'nde 322 öğrenci ve 20 öğretmene seminer veren...

AKUT'un deprem seminerleri

ÇANAKKALE (AA) - Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Çanakkale ekibinin deprem bilinçlendirme seminerleri sürüyor.

Eceabat OPET Tarihe Saygı Orta Okulu'nde 322 öğrenci ve 20 öğretmene seminer veren AKUT Çanakkale ekibi seminer birimi, Merkez Cumhuriyet Orta Okulu'nda da 61 öğrenci ve 1 öğretmeni bilgilendirmeye çalıştı.

Çanakkale Anadolu Lisesi'nde seminer faaliyeti yürüten ekip, burada da 102 öğrenci ve 2 öğretmene ulaşma imkanı buldu. Erenköy İlk ve Orta okullarında 161 öğrenci ve 6 öğretmene, Kumkale Orta Okulu'nda 46 öğrenci ve 3 öğretmene seslenen ekipler, depreme hazır bireyler yetişmesinde çaba harcadı.

Eceabat Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Lisesi'nde 2 oturumda 134 öğrenci ve 9 öğretmeni deprem konusunda bilgilendirildi.

Ekibin faaliyetleri sürecek.
 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber