Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Temmuz 2016 - 18:08 Yorum: 0

Akyaka abluka altına alındı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele silahlı saldırı düzenleyen darbecilerden halen firarda olan 11 askerin...

Akyaka abluka altına alındı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele silahlı saldırı düzenleyen darbecilerden halen firarda olan 11 askerin yakalanması için Ula'nın Akyaka Mahallesi havadan ve karadan abluka altına alındı.

Polis Özel Harekat ve Bornova Komando Birliği'ne bağlı ekipler Akyaka Mahallesi'ne girişten itibaren Azmak mevkiine kadar tüm ormanlık alanı didik didik arıyor. Ormanlık alana yakın bir bölgede bulunan inşaat halinde ve yıkımı yapılan binanın çevresi komando birlikleri tarafından çevrildi. Bina içinde ve çevresinde yapılan aramada kimseye rastlanmadı. Komando birlikleri Akyaka Azmak çevresinde ve Akçapınar Mahallesi'ndeki tarım arazilerinde de arama çalışmalarını sürdürüyor. Arama çalışmalarına HÜRKUŞ ve polise ait bir helikopter havadan destek veriyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber