Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

Akyazı Belediyesi istişare toplantısı

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediyesi istişare toplantısına katıldı.Toçoğlu, yaptığı konuşmada, büyükşehir belediyesinin hizmet elini...

Akyazı Belediyesi istişare toplantısı

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediyesi istişare toplantısına katıldı.

Toçoğlu, yaptığı konuşmada, büyükşehir belediyesinin hizmet elini tüm ilçelere ulaştırdıklarını söyledi.

Kısa süre içerisinde Akyazı’ya önemli hizmetler kazandırdıklarını ifade eden Toçoğlu, şunları kaydetti:

 "İlçemize müjdesini verdiğimiz sentetik saha ve spor tesisiyle ilgili de gerekli adımları en kısa süre içerisinde atıyoruz. Hizmet sınırlarımızın genişlemesiyle tüm ilçelerimiz büyükşehir hizmetleriyle buluşuyor. Bu konudaki çalışmalarımız artarak devam edecek. İlçe ulaşımında önemli yeri olan Selahiye, Çatalköprü ve Bedil Kazancı köprülerinde gerekli iyileştirme çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanacak.  Akyazı Gençlik Merkezi ile ilgili çalışmalarımızı başlatıyoruz. İçerisinde kütüphane, kafeterya, konferans salonu ve diğer sosyal mekanların yer alacağı merkez Akyazılı gençlerimizin yeni buluşma adresi olacak,” 

Akyazı Terminali'yle ilgili gerekli hazırlıkların yapıldığını vurgulayan Toçoğlu "İnşallah ilçe belediyemiz ile Akyazı’ya terminal kazandırma konusunda da çalışma başlattık. Yer tahsisinin tamamlanmasının ardından ihale hazırlıklarımız başlayacak" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber