Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2016 - 17:03 Yorum: 0

Akyazı’da 35 Personel Çalışmalara Başladı

Akyazı Belediyesi ve İş-kur tarafından ortaklaşa düzenlenen Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında görevlendirilen 35 personel çalışmalarına...

Akyazı’da 35 Personel Çalışmalara Başladı

Akyazı Belediyesi ve İş-kur tarafından ortaklaşa düzenlenen Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında görevlendirilen 35 personel çalışmalarına başladı.

Akyazı Belediyesi sınırları içerisinde genel çevre temizliği, kamusal alt yapının yenilenmesi, çevre düzenlemeleri ile ilgili olarak parke yolların tamirat ve tadilatlarında ve asfalt yama ve benzeri çalışmalarının yapılmasında yardımcı olmak ayrıca kış aylarında da karla mücadele çalışmaları gibi bir çok çalışmada toplum yararına çalışma projesi kapsamında İş-Kur'a kayıtlı kişiler üzerinden seçilerek 6 ay süre ile istihdam edilen 35 kişi Akyazı Belediyesi teknik çalışmalarında görev alarak çalışmaya başladılar. Çalışmalar kapsamında Küçücek Caddesi üzerinde sağ ve sol gidiş geliş yönlerinde kaldırım ve ot temizliği, Kamu binaları ve bahçelerinin temizlenmesi Akyazı Kapalı pazaryeri etrafının boyanması, Cami bahçeleri ve mezarlıkların temizlenerek bayram için hazırlanması peyzaj çalışmalarının yapılması, ilçe genelinde temizlik çalışmaları ve ot biçme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Akyazı’da 35 Personel Çalışmalara Başladı

Akyazı’da 35 Personel Çalışmalara Başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber