Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 17:13 Yorum: 0

Akyazı’da kurban kesim yerleri belirlendi

Kurban Bayramı öncesinde çalışmalarını ve hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlayan Akyazı Belediyesi Sağlık işleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlar...

Akyazı’da kurban kesim yerleri belirlendi

Kurban Bayramı öncesinde çalışmalarını ve hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlayan Akyazı Belediyesi Sağlık işleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlar için "Kurban kesim yerlerinin" listesini yayınladı.

Kurban kesim merkezleri ve isimlerini yayınlayan Akyazı Belediyesi Sağlık işleri Müdürlüğü vatandaşlara da önemli uyarılarda bulundu. Yapılan yazılı uyarıda, "Vatandaşlarımızın sağlığı ve can güvenliği açısından kurbanlarını, kesim merkezlerinde ve ehil insanlara kestirmelerini önemle hatırlatmak istiyoruz. Ayrıca Bayram süresi boyunca nöbetçi olan ekiplerimiz sizlere yardımcı olabilmek için görevlerinin başına olacaklar. Müdürlüğümüzle ilgili (ilaçlama, sokak hayvanları, kaçan kurban) ve benzeri tüm şikayetleriniz için 0 264 4118 14 31 numaralı telefondan ya da 444 9 054 numaralı çözüm masasına bilgi vermenizi önemle rica eder, sağlık ve huzur dolu nice Bayramlar dileriz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber