Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 17:28 Yorum: 0

Akyazı’da Kuzuluk yoluna asfalt dökülmeye başlandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi tarafından başlatılan yol bakım, onarım ve yapım çalışmaları kapsamında Akyazı'dan Kuzuluk mahallesine...

Akyazı’da Kuzuluk yoluna asfalt dökülmeye başlandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi tarafından başlatılan yol bakım, onarım ve yapım çalışmaları kapsamında Akyazı'dan Kuzuluk mahallesine giden yolda ve Kuzuluk fabrikalar yolunda asfalt serimi başladı.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde özellikle İlçenin termal turizminin önemli yüzü olan Kuzuluk mahallesine giden yolları ve Kuzuluk fabrikalar yolunu kapsamlı olarak bakım ve onarıma alan Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi çalışmalar kapsamında geçtiğimiz haftalarda başlattığı yol tesviye ve zemin düzeltme işlemlerinin ardından dün itibari ile asfalt serimine başladı. Asfalt çalışmalarını yakından takip eden Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirilen alt yapı ve asfalt çalışmaları bu bölgeye önemli bir rahatlık sağlayacaktır. Bayram arefesinde yoğun tempoda çalışan Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz personeline teşekkür ediyorum. Özellikle Karaçalılık mahallemizde ve Kuzuluk- Taşburun Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımız çok memnunlar, ilçemizin diğer eksik kalan bölgelerinde de en kısa zamanda bu çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Hassaten İlçemiz halkı adına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

Akyazı’da Kuzuluk yoluna asfalt dökülmeye başlandı

Akyazı’da Kuzuluk yoluna asfalt dökülmeye başlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber