Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ekim 2014 - 10:43 Yorum: 0

Akyazı'daki okullarda temizlik ve bakım çalışmaları

SAKARYA (AA) - Akyazı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçedeki okullarda temizlik, bakım ve peyzaj çalışmaları yapılıyor. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, yaptığı...

Akyazı'daki okullarda temizlik ve bakım çalışmaları

SAKARYA (AA) - Akyazı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçedeki okullarda temizlik, bakım ve peyzaj çalışmaları yapılıyor. 

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, yaptığı açıklamada, eğitim yuvalarının her zaman büyük önem arz ettiğini söyledi. 

Okul bahçelerinde temizlik, ot biçme, ağaç budama, çöp ve atık toplama çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Akcan, "Okulların çevresinde ve yollarda bakım, onarım, yağmur suyu kanal çalışmaları, kaldırım ve kilitli parke işleriyle öğrencilerimizin rahatı ve huzuru için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Akcan, ekiplerin şu anda Paris İlköğretim Okulu'nda çalışmalarına devam ettiğini ifade ederek,  tüm okullarda benzer işlerin  yapılacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber