Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 18 Ekim 2017 - 17:38 Yorum: 0

Akyazı’nın yaylaları doğa yürüyüşleriyle şenleniyor

Akyazı Kaymakamlığı ve Akyazı Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Akyazı Yaylalarına Doğa yürüyüşleri etkinliği 22 Ekim 2017 Pazar günü yoğun...

Akyazı’nın yaylaları doğa yürüyüşleriyle şenleniyor

Akyazı Kaymakamlığı ve Akyazı Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Akyazı Yaylalarına Doğa yürüyüşleri etkinliği 22 Ekim 2017 Pazar günü yoğun bir katılım ile yapılacak.

Sağlıklı olmak, dinç kalmanın en önemli adımlarından biri olan doğa yürüyüşlerinin önemini ifade etmek adına Akyazı Belediyesi "Akyazı Yaylaları Doğa Yürüyüşleri ile şenleniyor" sloganı ve 7'den 7'e büyük bir kalabalığın katılımıyla Sakarya'nın incisi Akyazı'nın tepe noktası Kerem Ali zirvesine yürüyecek. Yürüyüşe katılmak isteyenler ilk olarak Akyazı Belediyesi ana hizmet binasında bulunan Çözüm masasından kayıt yaptırarak yürüyüşe katılabilecekler.Yürüyüş için tüm hazırlıklarının tamamlayan Akyazı Kaymakamlığı ve Akyazı Belediyesi Kerem Ali Orman işletmenin olduğu yerden başlayacak zirve yürüyüşüne katılmak isteyenler için 22 Ekim 2017 Pazar günü sabah saat 08.00'de Akyazı Belediyesi önünden araç kaldıracak.Araçlarla alınan vatandaşlar yürüyüşün başlangıç noktası olan Kerem Ali Orman işletmenin olduğu yere gelinecek.

Yürüyüşe katılanlar Akyazı Belediyesi tarafından tekrar Kerem Ali Orman işletmenin olduğu yerden alınarak Akyazı merkezine getirilecek.

Akyazı’nın yaylaları doğa yürüyüşleriyle şenleniyor

Akyazı’nın yaylaları doğa yürüyüşleriyle şenleniyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber