Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Nisan 2022 - 13:13 Yorum: 0

Akyazı’yı sokak sokak gezdiler

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ve Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Akyazı’yı sokak sokak gezdiler

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ve Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ile birlikte ilçe teşkilatının programı çerçevesinde esnafla bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çolak, meclis üyeleri ve ilçe teşkilat mensuplarının da yer aldığı program Kredi Yurtlar Kurumu Akyazı Yurdu'ndaki iftar ile başladı. Uncuoğlu ve Soykan, yurtta kalan öğrencilerin iftar sofralarına konuk oldu. Program, iftarın ardından ilçedeki kahvehane ve esnafın ziyareti ile devam etti. Akyazı Belediyesi tarafından ilçe merkezinde gerçekleştirilen güzelleştirme çalışmalarını inceleyen Uncuoğlu, yapılan çalışmaların ilçenin gelişimine katkı sağladığını belirtti. Bilal Soykan ise "İlçe teşkilatımızın düzenlediği program çerçevesinde milletvekilimizle birlikte hemşerilerimizle bir araya geldik. Güler yüzleriyle bizleri ağırlayan tüm Akyazılı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Halkımızın talepleri, önerileri bizim için çok önemli. Her birini ayrı ayrı dinliyoruz. Onların her zaman yanlarındayız ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber