Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ağustos 2016 - 16:58 Yorum: 0

Akyürek’ten Viranşehir’e teşekkür mesajı

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir'de gerçekleşen teröre lanet mitingi nedeni ile bir mesaj...

Akyürek’ten Viranşehir’e teşekkür mesajı

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir'de gerçekleşen teröre lanet mitingi nedeni ile bir mesaj yayınladı. Geçtiğimiz gün Viranşehir-Şanlıurfa Karayolunda yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonunu 1 polis şehit olmuş, 3 polis ise yaralanmıştı. Hem Viranşehir'de hem de Gaziantep'te sivil halka yönelik yapılan saldırıları protesto etmek amacı ile Viranşehir Kaymakamlığı protesto yürüyüşü düzenlemişti. Ellerinde bayraklar ile binlerce vatandaş yürüyüşe katılıp eylemleri protesto etmişti. Viranşehir halkının duyarlı bir halk olduğunu belirten Akyürek, Viranşehirlilerin tepkilerini demokratik bir şekilde dile getirmelerinden dolayı teşekkür etti. Akyürek, "Halkımız yapılan saldırılara gerekli tepkisini vermiştir. 7'den 70'e herkes ellerine Türk bayraklarını alarak, bir yürüyüş düzenlemiştir. Saldırılara tepki göstermiştir. Ülkemizde bu tür acı hadiselerin yaşanmamasını diliyorum. Bu nedenle yürüyüşü organize eden ve yürüyüşe katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber