Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Temmuz 2014 - 19:13 Yorum: 0

Akyurtlu minik öğrenciler bayramda yaşlıları unutmadı

ANKARA (AA) - Ankara’nın Akyurt ilçesinde, ilköğretim okulu öğrencileri bayramda Akyurt Yaşamevinde kalan yaşlıları unutmadı.Akyurt Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Ecem Yıldırım...

Akyurtlu minik öğrenciler bayramda yaşlıları unutmadı

ANKARA (AA) - Ankara’nın Akyurt ilçesinde, ilköğretim okulu öğrencileri bayramda Akyurt Yaşamevinde kalan yaşlıları unutmadı.

Akyurt Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Ecem Yıldırım (12) önderliğinde ilköğretim okulu öğrencileri Ramazan Bayramında, Akyurt Yaşamevinde kalan yaşlı nine ve dedelerin bayramlarını kutlayıp, ellerini öptü.

Yaşam evinde kalan yaşlılarla hoşça vakit geçiren öğrencilerden Ecem Yıldırım, "Biz 2010 yılında Akyurt ilçesine yerleştik. İlçede ilk ziyaret ettiğim ve tanıştığım kişiler yaşamevinde kalan nine ve dedelerimiz oldu. Diğer öğrenci arkadaşlarımı da yaşamevi ile tanıştırdım. O tarihten beri yani dört yıldır minik öğrenciler olarak haftada iki kez yaşamevi ziyareti yapıyoruz. Birbirimize çok alıştık onlar bizim gerçek nine ve dedelerimiz, ailelerimiz gibi oldular. Biz öğrenciler olarak bütün yaşlılarımızın doğum tarihlerini de not aldık, her bir yaşlılarımızın doğum gününde, onların torunları olarak yanlarında olmaya, doğum günü pastalarını birlikte kesmeye gayret gösteriyoruz, yaşamevi yöneticilerine de ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber