Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 06 Mart 2015 - 20:28 Yorum: 0

Akyurt’ta Dünya Kadınlar Günü kutlandı

ANKARA (AA) - Akyurt ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama yapıldı.Akyurt Belediyesinin organize ettiği, Akyurt Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Akyurt...

Akyurt’ta Dünya Kadınlar Günü kutlandı

ANKARA (AA) - Akyurt ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama yapıldı.

Akyurt Belediyesinin organize ettiği, Akyurt Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ile çok sayıda kadın katıldı.

Alişan’ın sahne aldığı programda, kadınlar doyasıya eğlendi.

Ayantaş, programa katılan yaşlı kadınlara hediyeler takdim etti.

Akyurt Belediye Başkan Yardımcısı Ayla Can, programda yaptığı konuşmada, "Bugün tarih boyunca hak ve özgürlükler başta olmak üzere emeği için verdiği mücadelelerin, kitaplara sığmayan emekçi kadınların, yani sizlerin günüdür. 8 Mart 1857 yılında New York'ta başta 16 saatlik çalışma süresi ve düşük ücretler olmak üzere çalışma saatlerinin iyileştirilmesi için kanla ve göz yaşıyla yapılan şanlı mücadelenin yıl dönümüdür, bu vesile ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun” dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber